Mandlové maslo 150g

Mandľové maslo je zároveň vysokým zdrojom bielkovín, ako aj veľmi hutným zdrojom kalórií pre doplnenie vašej vysokokalorické stravy. Mandle, z ktorých sa vyrába toto mandľové maslo, sú pražené v ich prirodzenej hnedej šupke.

€6
Skladom

Mandľové maslo:
- je prírodný zdroj bielkovín - 21,1 g bielkovín v 100 g
- obsahuje iba 21,6 g sacharidov v 100 g
- obsahuje 49,9 g zdravých tukov! Mono a polynenasýtené tuky v mandľovom masle podporujú zdravé srdce.
- neobsahuje žiadne pridané látky (soli, oleja, konzervanty)
- je skvelá desiata aj pre tých z nás, ktorí uprednostňujeme prírodnú výživu
- je výborným zdrojom vitamínu E a horčíka
- je stopercentne prírodné, bez pridanej soli, cukru a olejov
- trvanlivosť po otvorení je 5 mesiacov

Zloženie: pražené mandle natural z USA

Je mandľové maslo zdravé?

Áno, je z orechových masiel najzdravšie. Adekvátny príjem horčíka zo stravy prispieva svojimi priaznivými účinkami na zníženie únavy a vyčerpania, udržiava normálnu funkciu bielkovín a svalovej syntézy. Tuky, ktoré obsahuje, sú však rastlinné a nenasýtené a tie sú nášmu zdraviu naopak prospešné! Preto je mandľové maslo dokonca zdravšie ako maslo z mlieka. Okrem tukov je však mandľové maslo tiež hodnotným zdrojom bielkovín a ďalších látok. Obsahuje napríklad vitamíny E, B1 a B3, koenzým Q10, kyselinu listovú, horčík a fosfor.

K čomu mandľové maslo užívať?

Perfektné využitie má ako prídavok do koktailov, ako ovocných tak aj proteínových kokteilov, skvelé dochutenie s ktorým získate lahodnú orechovú príchuť + všetky nutričné ​​benefity. Dámy si obľúbia toto orechové maslo v kuchyni. Páni zase budú nadšení pri zmiešaní s tvarohom. Ďalší spôsob je zamiešaním do vločiek, výborne chutí aj s ovocím ako jablká alebo banány.

Vyrobené exkluzívne pre Hustopečskú mandlárnu s.r.o.

Výrobca: Jan Kelar, Lidická 915, 74283 Klimkovice

Kód Kód: 82
Kategória: Mandlové delikatesy
Hmotnosť: 0.25 kg